(Γυναικείο & Ανδρικό τμήμα)

Spa SHR -Ανώδυνη Αποτρίχωση
Το Spa SHR αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα αποτρίχω¬σης και διαφέρει από όλα τα άλλα γιατί είναι εντελώς ανώδυνο, γρήγορο, άνετο και άκρως αποτελεσματικό σε λιγότερες συνεδρίες από ποτέ Τώρα λόγω της νέας και πατενταρισμένης Εν-Κινήσει (In-Motion™) τεχνικής και εξαιτίας του ψυκτικού μηχανισμού του συστήματος Spa SHR, μπορείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ακόμα στις πιο ευαίσθητες περιοχές χωρίς την ταλαιπωρία που ενδεχομένως να έχετε υποστεί με άλλες τεχνικές αποτρίχωσης. Χρησιμοποιώντας μια τεχνική σάρωσης με κάθετα και οριζόντια περάσματα, οι συνεδρίες σας θα γίνουν πιο σύντομες, πιο άνετες και κυρίως με καλύτερα αποτελέσματα.

 

Η Πιο Άνετη Τεχνική
Το σύστημα Spa SHR θερμαίνει ομαλά τη περιοχή κάτω από επιδερμίδα, ενώ εσείς απολαμβάνεται μια άνετη θεραπεία. Οι περισσότεροι προτιμούν το Spa SHR για μεγαλύτερες περιοχές του σώματος όπως ποδιά, χεριά, γραμμή μπικίνι, πλάτη, κοιλιά, παρόλα αυτά όμως η τεχνική Super Hair Removal ενδείκνυται και για τις μικρότερες και πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου και του λαιμού. Πολλοί είναι αυτοί δε που συγκρίνουν τη θεραπεία με το Spa SHR! με την αίσθηση “hot-stone massage”.

Τεχνολογία Εν-Κινήσει (In-Motion™)
Το Spa SHR προσφέρει την πιο αποτελεσματική μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας. Η τεχνική In-Motion™ θερμαίνει σταδιακά τους θύλακες της τρίχας που βρίσκονται κάτω άπα την επιδερμίδα μέχρι που να μην μπορούν να αναπτυχθούν νέες τρίχες. Λόγω του ότι η κεφαλή του συστήματος κατα τη διάρκεια της θεραπείας βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση με την In-Motion™ τεχνική, καλύπτο¬νται μεγαλύτερες περιοχές θεραπείας σε μικρότερο χρόνο. Επίσης, ο πατενταρισμένος ψυκτικός μηχανισμός που είναι ενσωματωμένος στην κεφαλή του Spa SHR εξασφαλίζει την προστασία της επιδερμίδας σας και την απόλυτη άνεση κατά τη διάρκεια της θεραπείας

Για Όλους Τους Τύπους Δέρματος Και Όλες Τις Εποχές
Η θεραπεία αποτρίχωσης με το σύστημα Spa SHR είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες Το Spa SHR είναι ασφαλές και αποτελεσματικό καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου – ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες μετά από την έκθεση σας στον ήλιο.

Γρήγορη και Άνετη Αποτρίχωση

Η θεραπεία με το Spa SHR είναι:

  • Εντελώς ανώδυνη
  • Με μακράς διαρκείας αποτελέσματα
  • Γρήγορη – συνεδρίες μικρότερες της μίας ώρας
  • Χωρίς αποθεραπεία, για να επιστρέψετε απευθείας μετά το τέλος της θεραπείας στις καθημερινές σας ΰραστηριοτητες
  • Αποτελεσματική σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του μαυρισμένου και σε διαφορετικούς τύπους τρίχας
  • Πιο πλήρης ως προς την κάλυψη από άλλες εναλλακτι¬κές μεθόδους αποτρίχωσης με λέιζερ
  • Απολύτως κατάλληλη για όλες τις περιοχές του σώματος – ακόμη και τις πιο ευαίσθητες {πρόσωπο, λαιμός, περιοχή μπικίνι}

Ασφαλές και Αποτελεσματικό
Η αποτρίχωση είναι μια από τις πω γνωστές και πολύ μελετημένες εφαρμογές του φωτός. Χάρη στο σύστημα Spa SHR, χιλιάδες άνθρωποι παγκοσμίως απολαμβάνουν σήμερα την πολυτέλεια του απαλού και απαλλαγμένου από τρίχες δέρματος.

Φανταστείτε τις δυνατότητες που υπάρχουν με το Spa SHR !!!